Interaktiivinen 3D-mallinnus

Tilaratkaisujen mallinnus ei rajoitu enää pelkästään staattisiin kuvakulmiin. Interaktiivisten 3D-mallinnosten avulla pääset tutustumaan suunnitteluvaiheessa olevaan messuosastoosi, toimitilaasi tai ravintolaasi kolmiulotteisesti.

Sketchfab esitystekniikalla tila elävämmäksi

Sketchfab on verkkosivusto 3D-mallien jakamiseen ja lataamiseen. Sketchfab-esitystekniikan avulla tila muuttuu elävämmäksi kuin kaksiulotteisena kuvana. Kolmiulotteinen tila on helpompi myös hahmottaa.

3D-mallinnosten hyödyntäminen säästää myös aikaa suunnittelussa, kun aikaa vievät renderoinnit jäävät pois. Malleja on mahdollista tarkastella sivuston ohella myös virtuaalimaailmassa ja lisätyn todellisuuden ratkaisuissa, jolloin kokemuksesta saadaan entistä realistisempi. Olemme käyttäneet Sketchfabia erityisesti runsaasti yksityiskohtia sisältävien tilasuunnitelmien esittelyyn. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä nimenomaan siihen, että tila on enemmän käsin kosketeltavissa ja helposti hahmotettavissa.

Tehdäänkö sinullekin suunnitelma staattisten kuvien sijaan 3D:nä? Tarkastele toteuttamaamme mallinnosta ja ota yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää tilasuunnittelun mahdollisuuksista.