Koronavirusepidemien vaikutus toimintaamme

Sosiaali- ja terveysministeriö on 12.3 ohjeistanut siirtämään tai peruuttamaan yli 500 hengen tapahtumat Suomessa. Ohjeistuksen avulla pyritään ehkäisemään koronaviruksen leviämistä.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä näyttelyjärjestäjien ja asiakkaidemme kanssa, pyrkien toteuttamaan mahdollisimman ketterästi ja kustannukset minimoiden annetun ohjeistuksen vaatimat toimenpiteet. Varastointipalvelumme joustaa siirtyvien toteutusten osalta ja olemme valmiina messuille- ja tapahtumiin heti, kun tilanne sen mahdollistaa.

Noudatamme Messu- ja näyttelyalan sopimusehtoja. Käymme asiakkaidemme kanssa yhteistyössä ja tapauskohtaisesti läpi peruuntuneet ja siirtyvät toteutukset.

Ravintola- ja toimitilasisutuksia teemme edelleen normaalisti, kiinnittäen erityishuomiota henkilöstömme ja asiakkaidemme turvallisuuteen. Lisäksi seuraamme aktiivisesti viranomaisten sekä asiakkaidemme ohjeistuksia.

Kesän ja syksyn toteutusten suunnittelu on käynnissä ja olemme mielellämme apunasi tulevien toteutusten ideoinnissa. Olethan siis yhteydessä meihin niin suurissa kuin pienissäkin asioissa.

Tsemppiä alan toimijoille ja asiakkaillemme haastavan tilanteen keskellä!

 

Sini Husu, myyntijohtaja