AV-Palvelut

Meiltä saat kuva-, ääni- ja valotekniikan ratkaisut tapahtumiin ja messuille. Lisäksi hyödynnämme AV-tekniikan mahdollisuuksia toimitila- ja ravintolatoteutuksissa.

AV-palvelumme varmistavat että tapahtumasi valaistus- ja esitystekniikka muodostaa kokonaisuuden, joka paitsi toimii myös herättää tilasi eloon. Voimme paketoida sinulle kokonaisratkaisun suunnittelusta toteutukseen tai tarjota osatoteutuksen esimerkiksi valaistus- , äänentoisto- tai AV-tekniikan osalta.

Videoseinät ja projisointiratkaisut

Videoseinän avulla luot näyttävän ja tehokkaan elementin niin tapahtumiin kuin messuille.

Kapeareunaisista näytöistä koostuvat videoseinät on helppo koota toiveidesi mukaan saumattomaksi kokonaisuudeksi. Saat meiltä myös LED-videoseinätoteutuksen joka taipuu moneen. Rakenne mahdollistaa esimerkiksi kaarevien videoseinäpintojen luomisen.

Tehokkaat videotykkimme tarjoavat tapahtumiin projisointiratkaisun joka erottuu. Monenkokoiset screenit ja kosketusnäytöt kuuluvat niin ikään vuokravalikoimaamme.

Valosuunnittelu ja äänentoisto

Palveluihimme kuuluvat paitsi pienten tilojen tunnelmavalaistus myös tapahtumien ja messuosastojen suurtoteutukset.

Kohdevalaisu, tunnelman luominen värivaloilla tai viestisi välittäminen esimerkiksi liikkuvien tekstien tai logojen avulla, ovat osa kokonaispalveluamme.  Äänentoistolaitteiden valikoimasta löytyvät kaiuttimet, mikrofonit ja mikseripöydät vaativiinkin toteutuksiin.

Kokonaisratkaisu tai kätevä vuokrauspalvelu

Voit vuokrata meiltä tilaisuuteesi haluamasi laitteistot, jolloin toimitamme ja pystytämme järjestelmät sekä tarjoamme käyttöopastuksen.

Vaihtoehtoisesti saat meiltä avaimet käteen -toteutuksen, jossa suunnittelemme ja toteutamme tapahtumasi AV-ratkaisun. Ammattitaitoiset AV-teknikkomme huolehtivat koko tapahtumasi ajan tekniikan toimivuudesta.