Kuvatuotteet

Suurkuvatulosteiden avulla elävöität tiloja ja tuot brändisi näkyviin. Banderollien, kuvatapettien ja erilaisten tulosteiden avulla viestisi visualisoituu tehokkaasti.

Suunnittelemme ja toteutamme laadukkaita kuvapintoja ravintoloihin, toimitiloihin sekä tapahtumiin. Meiltä saat kehystetyt tulosteet, valokuvatapetit sekä huolella tehdyt teippaukset luomaan oikeanlaisia tunnelmaa. Voit toimittaa meille valmiin ehdotuksen ajatuksistasi tai kääntyä suunnittelussa ammattilaistemme puoleen.

Visuaalista nostetta

Kuvatuotannossamme valmistuvat suurkuvatulosteet joka tarpeeseen. Tuotamme banderollit ja levypohjustetut tulosteet moderneilla laitteillamme ja vuosien kokemuksella.

Ammattitaitoiset AD:t ja jälkikäsittelijämme huolehtivat, että saat käyttöösi viimeistellyt ja laadukkaat kuvat. Oma valaistussuunnittelu ja AV-tuotanto mahdollistavat kuvapintojen ja tekniikan yhdistämisen pysäyttävällä tavalla. Erilaisten videoseinien ja kuvapintojen yhdistelmät nostavat tilojesi tai tapahtumasi visuaalisuuden uudelle asteelle.

Rollupit, kevytseinäkkeet ja valokaapit

Kevytseinäkkeiden valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja kaikkiin tarpeisiin.

Jos kaipaat helposti kasattavaa kangasseinää, perinteistä rollupia, näyttävää valokaappia tai esimerkiksi kokonaista pop up -messuosastoa tapahtumaasi, käänny puoleemme. Päivitämme jatkuvasti valikoimaamme alan uutuuksilla ja etsimme tarpeisiisi parhaan ratkaisun.