Uniikit messuosastot

Suunnittelemme ja toteutamme messuosastoja, jotka inspiroivat, pysäyttävät ja luovat ainutlaatuiset puitteet asiakaskohtaamisille. Toteutamme myös virtuaalisia messuosastoja.

Toteutamme vuosittain noin 300 messuosastoa sekä kotimaan että ulkomaan messuille. Meiltä saat ratkaisun, jonka avulla yrityksesi erottuu edukseen neliöistä riippumatta. Laadukkaan toteutuksen varmistamme sujuvan projektinhallinnan ja oman tuotantomme avulla.

Ideasta toteutukseen

Kartoitamme tarpeesi ja suunnittelemme ammattitaidolla kokonaisuuden, joka tukee brändiäsi ja messuosallistumiselle asetettuja tavoitteita.

Idearikkaat ammattilaisemme luovat ratkaisun, joka huomioi tilan tehokkaan käytön, brändi-ilmeesi ja tapahtumalle asetetut tavoitteet. Voit myös antaa meille valmiit mallikuvat, jolloin ratkomme rakenteelliset haasteet ja teemme sinulle ehdotuksen osaston toteutuksesta.

Laatua ja joustavuutta

Kun olet hyväksynyt suunnitelman, aloitamme työt. Oma yhteyshenkilösi varmistaa, että asiat rullaavat ja budjetti pitää.

Meiltä saat saman katon alta sekä rakentamisen-, kuvatuotannon- että AV-tekniikan ratkaisut. Kun kaikki palvelut nivoutuvat saumattomasti yhteen, voit luottaa toteutuksen laatuun ja aikataulujen pitävyyteen.

Oma tuotantomme mahdollistaa myös jouston. Sinun ei tarvitse huolehtia, vaikka suunnitelmiin tulisi muutoksia – me löydämme ratkaisun nopeasti. Vuosien kokemuksella varmistamme, että lopputulos herättää brändisi henkiin ja tila palvelee messuosallistumisellesi asettamia tavoitteita.

Virtuaaliset messuosastot

Suunnittelemme ja toteutamme myös virtuaalisia messuosastoja niin kotimaisiin kuin kansainvälisiin virtuaalinäyttelyihin.

Pystymme luomaan virtuaalisia osastoja, joissa kävijät pääsevät interaktiivisesti tutustumaan tuotteisiinne/palveluihinne. Virtuaaliset osastot antavat mahdollisuuden rikkoa fysiikan rajoja ja jättää kävijälle mieleenpainuva kokemus. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on tukenasi koko projektin ajan.

Messuosasto kansainvälisiin näyttelyihin

Kansainväliset messutoteutukset ovat vahvuutemme. Asiantuntemuksemme ja pitkä kokemus kansainvälisistä näyttelyistä tekee osallistumisestasi huoletonta.

Hoidamme tarvittavat lupa-asiat ulkomaisten messujärjestäjien ja viranomaisten kanssa ja teemme osaston vaatimat tekniset tilaukset puolestasi.

Euroopan näyttelylogistiikan hoidamme omalla kuljetuskalustollamme ja tuotteesi kulkevat myös tarvittaessa mukanamme. Paikalla sinua palvelee oma henkilöstömme.

Tutustu toteutuksiin

Parker Hannifin

Parker Hannifin osallistui Teknologia 2019 näyttelyyn Messukeskuksessa uudella ilmeellä ja toimivalla konseptilla.

Saltex

Saltex osallistui syksyllä 2019 Kölnissä järjestetyille FSB-messuille. Positiivista palautetta kerännyt osasto loi ainutlaatuiset puitteet asiakkaiden kohtaamiseen ja tuote-esittelyyn.

Gasum

Gasum esitteli kiertotaloutta tukevia ratkaisujaan Yhdyskuntatekniikka 2019 -messuilla Jyväskylässä. Osasto keräsi kiitoksia raikkaalla ilmeellään ja kierrätettäviin elementteihin perustuvalla osastosuunnitelmalla.