Ravintolasisustus

Toteutamme ravintolaasi sisustuksen, joka virittää fiiliksen kohdalleen ja tukee toiminnallisia tavoitteita.

Ravintolan tunnelma koetaan kaikilla aisteilla. Viihtyisyyttä luovat tilan hallittu käyttö, sisustuksessa käytetyt materiaalit, miellyttävä valaistus ja visuaaliset elementit. Ammattitaitoiset suunnittelijamme tutustuvat ravintolasi konseptiin ja ideoivat toteutuksen, joka virittää ravintolasi tunnelman kohdalleen.

Ravintolan sisustuskonseptit

Voit tilata meiltä halutessasi pelkän suunnitelman ravintolasi sisustuksesta tai voimme hoitaa koko toteutuksen suunnittelusta laadukkaaseen toteutukseen.

Teemme ravintolatoteutuksia myös valmiiden suunnitelmien pohjalta. Vahvuutemme ovat ravintoloiden sisustuskonseptit.

Sisustuskonseptilla varmistat, että ravintoloidesi visuaalinen ilme säilyy yhtenäisenä ja tunnistettavana. Konseptissa määrittelemme tavoitteitasi tukevan visuaalisen ilmeen, kalusteiden muotoilun ja materaalivalinnat. Huomioimme konseptissa erilaisten liiketilojen mahdollisuudet ja suunnittelemme kokonaisuuden toimivaksi.

Ravintolatoteutukset laadukkaasti

Varmistamme toteutuksen laadun ammattitaitoisen projektinhallinnan ja omavaraisen tuotannon avulla.

Projektipäällikkömme huolehtivat kaluste-, valaistus- ja materiaalihankinnoista. Tarvittaessa toimimme tukena myös tilan vaatimissa teknisissä muutostöissä. Ravintolan remontointi- ja asennustyöt toteutamme niinkään omien ammattilaistemme voimin.

Tilaamalla sekä ravintolan sisutussuunnittelun että toteutuksen meiltä, vältät pilkotun projektin haasteet. Kun kaikki palvelut tuotetaan saman katon alla, etenee hanke joustavasti sekä toteutuksen että aikataulujen osalta. Muutos- ja lisätyöt toteutuvat ketterästi, kun pitkät alihankintaketjut puuttuvat

Tutustu asiakkaisiimme

Haiku

Merellisen tunnelman ympärille rakentuva sushibuffet Haiku panostaa laatuun sekä palvelussa että sisustuksessa.

Fuku

Fukun sisustus on lämmin ja elegantti. Mustan ja puun liitto muodostaa tyylikkään kokonaisuuden.

Momotoko

Momotokon sisustuksessa skandinaavinen muotoilu sekoittuu aasialaiseen katuruokalaan kekseliäällä tavalla.