Studio ja AV-palvelut

Saat meiltä kuva-, ääni- ja valotekniikan ratkaisut tapahtumiin, messuille ja toimitiloihin. Studiossamme toteutamme webinaareja ja livestreameja avaimet käteen -palveluna.

AV-teknikkomme varmistavat että tapahtumasi valaistus- ja esitystekniikka muodostavat kokonaisuuden, joka paitsi toimii myös herättää tilasi eloon. Voimme paketoida sinulle kokonaisratkaisun suunnittelusta toteutukseen tai tarjota osatoteutuksen esimerkiksi valaistus- , äänentoisto- tai AV-tekniikan osalta.

Studiopalvelut

Vuokrastudiomme Vantaan Petikossa tarjoaa näyttävät puitteet livestreameihin ja webinaareihin.

Ammattitaitoinen tiimimme suunnittelee kanssasi onnistuneen tilaisuuden, jossa sanomasi saa arvoisensa puitteet ja teknisesti toimivan toteutuksen. Tutustu studioon ja palvelun sisältöön.

Tapahtumatekniikka

Tarjoamme tapahtumasi teknisen toteutuksen suunnittelun sekä kattavat tapahtumatekniikan ratkaisut.

Videoseinien avulla luot tunnelmaa ja välität viestisi tehokkaasti yleisölle. Kapeareunaisista näytöistä koostuvat videoseinät on helppo koota toiveidesi mukaan saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Tehokkaat videotykkimme tarjoavat tapahtumiin projisointiratkaisun joka erottuu. Monenkokoiset screenit ja kosketusnäytöt kuuluvat niin ikään valikoimaamme.

Kohdevalaisu, tunnelman luominen värivaloilla tai viestisi välittäminen esimerkiksi liikkuvien tekstien tai logojen avulla, ovat osa kokonaispalveluamme.  Äänentoistolaitteiden valikoimasta löytyvät kaiuttimet, mikrofonit ja mikseripöydät vaativiinkin toteutuksiin.

AV-ratkaisut toimitiloihin

AV-tekniikan avulla tuot viestisi selkeästi ja visuaalisesti esille neuvottelu-ja aulatiloissa sekä showroomeissa.

Sisustussuunnitteluun yhdistyvä tekninen suunnittelumme varmistaa, että kokonaisuus toimii ja tarvittavat tekniset asiat rakenteiden ja laitteiden osalta integroituvat yhteen. Tutustu Webiroom-konseptiimme, jossa AV-tekniset ratkaisut yhdistyvät tilasuunnitteluun kustannustehokkaasti ja käyttäjät huomioiden.