Tapahtumat

Rakennamme tapahtumia, jotka puhuttavat pitkään. Avaimet käteen -toteutusten ohella saat meiltä myös osatoteutukset ammattitaidolla toteutettuna.

Onnistunut tapahtuma koetaan kaikilla aisteilla. Autamme sinua luomaan tapahtumalle puitteet, jotka tukevat tavoitteitasi ja muistetaan pitkään.

Tapahtumasuunnittelun ammattilainen

Voit tilata meiltä tapahtumasi suunnittelun avaimet käteen -periaatteella tai vaihtoehtoisesti kääntyä puoleemme osatoteutusten osalta.

Erikoisosaamistamme ovat tapahtumarakenteiden suunnittelu- ja toteutus sekä tapahtumien AV-tekniset ratkaisut, joiden osalta tuomme ammattitaitomme myös tapahtumatoimistojen tueksi. Teemme tapahtumatilasta tarvittaessa 3D-suunnitelman sekä pohjakuvan, jonka avulla esittelemme sinulle ehdotuksemme.

Tapahtumatekniikkaa ja erikoisrakenteita

Trussi-, profiili- ja lavarakenteiden sekä kalustevalikoimamme avulla syntyvät puitteet pienistä laajempiin kokonaisuuksiin.

Kuvatuotantomme avulla teemme nopeasti tapahtuman vaatimat suurkuvatulosteet ja banderollit. Puusepänverstaallamme syntyvät erikoisratkaisut somisteiden ja kalusteiden osalta.

AV-tekniikan palveluihimme kuuluvat valaistus-, ääni- ja videoratkaisut. Voit vuokrata meiltä tapahtumatekniikkaa tai tilata toteutuksen avaimet käteen -palveluna, jolloin teknikkomme ovat apunasi koko tapahtuman ajan.