Tilasuunnittelu ja -toteutus

Luomme yrityksesi toimitiloista ympäristön, jossa työntekijäsi viihtyvät ja joka tukee kaupallisia tavoitteitasi.

Yrityksen toimitilat ilmentävät brändiäsi. Huolella tehty suunnittelu ja toteutus takaa, että tilat ovat yrityksenne näköiset ja palvelevat niille asetettuja tavoitteita.

Toimitilojen tila- ja sisustussuunnittelu

Toteutamme tilasuunnittelua tarpeidesi pohjalta. Suunnittelijoiltamme syntyvät sisustuskonseptit, mutta myös kevyemmät ehdotukset toimitilasi ilmeen kohotuksesta. Pohjakuvien avulla hahmotamme sinulle tilankäytön mahdollisuudet ja 3D-kuvilla visualisoimme tilojen ilmeen käytettävien pintamateriaalien, grafiikoiden ja värien osalta.

Toimimme myös sisustusarkkitehtitoimistojen kumppanina, jolloin tuomme suunnittelun tueksi vahvan rakenne- ja materiaaliosaamisemme. Mahdollisista erikoisrakenteista ja mittatilauskalusteista teemme rakennekuvat ja varmistamme laadukkaan toteutuksen oman tuotantomme avulla.

Kokonaisvaltaista palvelua

Oma tuotantomme mahdollistaa toteutukset laajoista remonteista pieniin freesauksiin. Puusepänverstaassamme syntyvät käsityönä valmistetut mittatilauskalusteet ja erikoisrakenteet. Kustomoimme myös valmiita pintoja, kunnostamme olemassa olevia kalusteita ja päivitämme toimitilojesi ilmettä esimerkiksi uusilla kuvapinnoilla. Kuvatuotannossamme syntyvät muun muassa kuvatapetit, valokaappielementit sekä erilaiset teippaukset.

AV-osaamisemme mahdollistaa liikkuvan kuvan hyödyntämisen pysäyttävällä tavalla. Toimitiloissa AV-tekniikan mahdollisuuksia hyödynnetään esimerkiksi muuhun sisustukseen integroitujen videoseinien ja projisoinnin avulla.

Kustannustehokas toimitilabrändäys

Tilabrändäyksen ei tarvitse olla kallista. Joskus ilmettä saadaan parannettua merkittävästi pienillä muutoksilla kuvapintojen ja kalustuksen osalta. Kumppaninasi etsimme budjettiisi sopivan ratkaisun ja teemme ehdotuksen, joka kestää aikaa ja säästää rahaa.

Tutustu toteutuksiimme

Momotoko

Momotokon sisustuksessa skandinaavinen muotoilu sekoittuu aasialaiseen katuruokalaan kekseliäällä tavalla.

Haiku

Merellisen tunnelman ympärille rakentuva sushibuffet Haiku panostaa laatuun sekä palvelussa että sisustuksessa.

Fuku

Fukun sisustus on lämmin ja elegantti. Mustan ja puun liitto muodostaa tyylikkään kokonaisuuden.