Toimitilojen sisustus

Luomme yrityksesi toimitiloista ympäristön, jossa työntekijäsi viihtyvät ja joka tukee kaupallisia tavoitteitasi.

Yrityksen toimitilat ilmentävät brändiäsi. Huolella tehty suunnittelu ja toteutus takaa, että tilat ovat yrityksenne näköiset ja palvelevat niille asetettuja tavoitteita.

Toimitilojen sisustussuunnittelu

Toteutamme toimitiloihin sisustuksia, mittatilauskalusteita ja visuaalisia pintoja. Suunnittelijoiltamme syntyvät sisustuskonseptit, mutta myös kevyemmät ehdotukset toimitilasi ilmeen kohotuksesta.

Pohjakuvien avulla hahmotamme sinulle tilankäytön mahdollisuudet ja 3D-kuvilla visualisoimme tilojen ilmeen käytettävien pintamateriaalien, grafiikoiden ja värien osalta.

Toimimme myös sisustusarkkitehtitoimistojen kumppanina, jolloin tuomme suunnittelun tueksi vahvan rakenne- ja materiaaliosaamisemme. Mahdollisista erikoisrakenteista ja mittatilauskalusteista teemme rakennekuvat ja varmistamme laadukkaan toteutuksen oman tuotantomme avulla.

Kokonaisvaltaista palvelua

Oma tuotantomme mahdollistaa toteutukset laajoista remonteista pieniin freesauksiin.

Puusepänverstaassamme syntyvät käsityönä valmistetut mittatilauskalusteet ja erikoisrakenteet. Kustomoimme myös valmiita pintoja, kunnostamme olemassa olevia kalusteita ja päivitämme toimitilojesi ilmettä esimerkiksi uusilla kuvapinnoilla. Kuvatuotannossamme syntyvät muun muassa kuvatapetit, valokaappielementit sekä erilaiset teippaukset.

AV-osaamisemme mahdollistaa liikkuvan kuvan hyödyntämisen pysäyttävällä tavalla. Toimitiloissa AV-tekniikan mahdollisuuksia hyödynnetään esimerkiksi muuhun sisustukseen integroitujen videoseinien ja projisoinnin avulla.

Kustannustehokas toimitilabrändäys

Tilabrändäyksen ei tarvitse olla kallista. Joskus ilmettä saadaan parannettua merkittävästi pienillä muutoksilla kuvapintojen ja kalustuksen osalta.

Kumppaninasi etsimme budjettiisi sopivan ratkaisun ja teemme ehdotuksen, joka kestää aikaa ja säästää rahaa.

Webiroom -neuvottelutilat

Onko neuvotteluhuoneesi ilme, akustointi ja tekniikka kunnossa, kun asiakkaasi kohtaavat sinut enenevissä määrin verkossa?

Webiroom on tilasuunnittelun konsepti, jolla neuvottelutilasi toiminnallisuus ja visuaalisuus päivitetään vastaamaan etäneuvottelujen tarpeita.

Tila ja sen visuaalinen ilme, AV-tekniset ratkaisut ja akustointi suunnitellaan kokonaisuudeksi, joka tukee brändiäsi paikan päällä, etätapaamisissa, webinaareissa ja streamauksissa.

Voimme suunnitella Webiroomin avaimet käteen –ratkaisuna tyhjään tilaan tai rakentaa kanssasi kokonaisuuden tarvittavista elementeistä. Lue lisää Webiroomista.

Tutustu toteutuksiimme

Schneider

Schneiderin Espoon showroomissa on esillä yrityksen tuotteita ja ratkaisuja. Standi osallistui Innovation Hubiksi nimetyn tilan muutosprojektiin toteuttamalla tilaan erikoiskalusteita ja -rakenteita.

Janla

Teräspalvelukeskus JanLa Oy:n Nurmijärven toimitilat uusittiin asiakkaan toiveiden sekä yrityksen brändin mukaisiksi.

Ascom

Ascomin Suomen pääkonttoriin Turkuun suunniteltiin ja toteutettiin simulaatiotila, jossa voi tutustua sairaaloiden tiedonkulkua ja tiedon hallintaa tehostaviin viestintäratkaisuihin.