Case Stihl

Stihlin osasto Kevätpuutarhamessuilla 2019 toi tuotteet esille näyttävällä ja innovatiivisella tavalla.

Maailmanlaajuisesti toimiva Stihl osallistui Kevätpuutarhamessuille 2019. Osallistumisen tavoite oli vauhdittaa kaupankäyntiä sesongin kynnyksellä sekä luoda kokonaisuus, joka tukee vahvaa brändiä. Suunnittelun lähtökohdaksi asetettiin osastototeutus, joka erottuu edellisvuosista ja yllättää sekä uudet että tuotteiden kanssa jo tutut asiakkaat.  Tuotteet haluttiin tuoda esille näyttävällä ja innovatiivisella tavalla.

Tuotteet esille autenttisessa ympäristössä

253 m2 messuosastolla keväästä hypättiin kesäisiin tunnelmiin rakentamalla maailma, jossa kävijä pääsi tutustumaan tuotteisiin niiden autenttisessa ympäristössä. Ruohomattoja rikottiin kulkuväylillä, joiden varrelle pihan hoitoon käytettävät leikkurit, puhaltimet ja silppurit sijoiteltiin.

Ilmeessä hyödynnettiin lauta- ja puuelementtejä, joita käytettiin tilanjakajina, somisteina sekä tuotteiden sijoittelupaikkoina. Kontaktipisteeksi ja pientuotteiden esittelyä varten osastolle rakennettiin terassi, jonka avoin tila kutsui vierailijat tutustumaan tuotteisiin ja keskustelemaan osaston henkilökunnan kanssa.

”Standi suunnitteli ja toteutti meille osaston, jossa tuotteet pääsivät oikeuksiinsa. Toteutus erottui raikkaalla ilmeellään ja saimme runsaasti kävijöitä tutustumaan puutarhan ja pihanhoidon tuotteisiimme”, summaa Andreas Stihl Oy:n markkinointikoordinaattori Mari Kilpiö.

Katso muut referenssimme