SIGNA Oy

Tilamuutosten ja opasteiden ammattilainen

OM Yhtiöt Oy (Opastemestarit ja art4u.fi) ja osa Standi People liiketoiminnoista ovat nyt yhdessä SIGNA Oy.

Liiketoimintojen yhdistymisen tavoitteena on palvella asiakkaitamme entistä laajemmin vaativissa opaste- ja tilamuutosprojekteissa.

Tuotantomme sekä showroom sijaitsevat Vantaan Petikossa, jossa valmistuvat opasteiden ja suurkuvatuotannon lisäksi myös erikoisrakenteet ja mittatilauskalusteet. Meillä on vuosikymmenten kokemus toimimisesta alalla ja kehitystyö tuotteiden ja palveluiden räätälöinnissä jatkuu. Olemme mukana projekteissa suunnitteluvaiheesta asennukseen ja apunanne ratkomassa toteutustapoja suunnitelmien pohjalta.

SIGNA Studioissa asiakkaamme järjestävät etäneuvotteluja, virtuaalikoulutuksia ja -tapahtumia. Osaamistamme AV-puolen toteutuksiin voidaan myös hyödyntää esimerkiksi infokalusteisiin, opasteisiin ja asiakkaiden tiloihin rakennettaviin etäneuvottelutiloihin.

art4u.fi -verkkokauppa palvelee valmistuotteilla kuluttajia ja toimitiloja. Verkkokaupasta löydät paljon valmisaiheita erilaisina taulutuotteina tai voimme tehdä tulostustuotteita teidän kuvamateriaalistanne. Esimerkkinä suosiotaan jatkuvasti kasvattavat akustiikkataulut isoissakin mitoissa.

Messujen ja tapahtumien palatessa meillä on vanha osaaminen ja entistä laajempi tuotanto tallella.

Ideoidaan yhdessä!

Vieraile sivullamme

www.signa.fi

www.art4u.fi