Standilaiset

Messuosastot, toimitilat ja ravintolat muovautuvat käsittelyssämme yksilöllisiksi ja viihtyisiksi ympäristöiksi, jotka tarjoavat ihanteelliset puitteet yrityksesi kohtaamisiin.

Yrityksemme Standi People Oy on suomalainen perheyritys. Olemme toimineet alalla yli 30 vuotta ja kasvaneet vuosien varrella messuosastojen toteuttajasta tilabrändäyksen moniosaajaksi. Kädenjälkemme näkyy paitsi messuilla myös uniikeissa ravintola-, showroom- ja toimitilatoteutuksissa.

Saat meiltä yksilöllistä ja joustavaa palvelua – sekä sen tärkeimmän – laadukkaan lopputuloksen. Laadun varmistamme osaavan projektinjohdon ja omavaraisen tuotantomme avulla.

Täyden palvelun talo

Ainutlaatuinen design on yhdistelmä luovia ja ennakkoluulottomia ideoita, käytettävyden ymmärtämistä ja rautaista ammattitaitoa. Asiakkaanamme hyödyt monialaisesta ammattitaidostamme, jossa yhdistyy tila- ja kalustesuunnittelu, audiovisuaalisten tehokeinojen hyödyntäminen, rakenteelliset ratkaisut ja graafinen osaaminen.

Suunnittelusta toteutukseen

Kartoitamme tarpeesi ja suunnittelemme toteutuksen, jossa yhdistyy luovuus ja tilojen toimivuus. Suunnitelman visualisoimme sinulle 3D- ja pohjakuvien avulla.  Luovaa suunnittelua tukee rakennetuotantomme, jossa syntyvät tarvittaessa mitta- ja rakennekuvat toteutuksesta.

Tuotamme itse toteutuksen kaikki vaiheet. Jos jotain tarvitaan tuotantomme ulkopuolelta, löytyvät meiltä luotettavat yhteistyökumppanit. Talostamme löytyy oma kuvatuotanto, rakennetuotanto, maalaamo, puusepänverstas, AV-tuotanto sekä logistiikkaosasto. Yhteyshenkilösi huolehtii, että toteutus sujuu sovitusti ja joustaa tarvittaessa tarpeidesi mukaan.

Toimitilamme sijaitsevat Vantaan Petikossa, mutta toimintamme kattaa koko Suomen.  Messuilla käyviä asiakkaita palvelemme laadukkailla toteutuksilla ympäri Eurooppaa.